VLOERVERWARMING
'Niet voor niets zo populair'

 

Vloerverwarming wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Het is een enorme aanwinst voor uw woning. Buiten het feit dat opzichtige radiatoren verleden tijd zijn, creëert het als hoofdverwarming een aangename kamertemperatuur zonder hoge stookkosten. Het is een volwaardige manier van verwarmen én absoluut betaalbaar.

Vloerverwarming verwarmt uw vloer
gelijkmatig, waardoor er nauwelijks sprake is van temperatuurverschillen.  U verbruikt minder gas en dat bespaart op de energiekosten.

Vloerverwarming is zeer geschikt in combinatie met onze afwerkvloeren. Wij leggen zowel vloerverwarming in bestaande als nieuwe woningen. Zo kunnen we het systeem in een dekvloer frezen, maar het ook op gegalvaniseerde netten binden onder nieuwe dekvloeren.

Al onze vloerverwarmingssystemen worden verkocht met verdeler, A-label pomp, bypass en aansluiting op retour/aanvoer. De vloerverwarming kunt u centraal bedienen met een (digitale) thermostaat.


Let op:

Vloerverwarming is uiteraard mogelijk als hoofdverwarming, maar kan ook gelegd worden als bij verwarming in combinatie met (bestaande) radiotoren.

Onze vloerverwarmingsystemen:

Natbouw
Dit type vloerverwarming wordt op gegalvaniseerde netten (niet roestende) gebonden, waaroverheen een nieuwe dekvloer wordt gestort. Dit type wordt met name gelegd in nieuwbouwwoningen en bij renovatieprojecten.

Infrezen
Dit is een hele andere manier van vloerverwarming leggen. Bij dit type worden er sleuven gefreesd in de bovenkant van de dekvloer. De buizen liggen vrij oppervlakkig, waardoor de vloer snel warm is en weinig warmte verloren gaat. Dit systeem kan met gemak gelegd worden in bestaande woningen.

Elektrisch
Elektrische vloerverwarming is geschikt voor kleine ruimtes (bijvoorbeeld badkamers), waar de vloerverwarming voor slechts korte periodes wordt aanzet. Het is snel warm, de installatiekosten zijn relatief laag en het systeem is makkelijk te installeren. Vanwege de energiekosten is deze elektrische verwarming niet aan te bevelen voor grote oppervlakten.

Onderstaand formulier kunt u gebruiken voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.  

Voorbeeld vloerverwarming
Voorbeeld vloerverwarming
Voorbeeld vloerverwarming
Voorbeeld vloerverwarming
Voorbeeld vloerverwarming
Voorbeeld vloerverwarming


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram