MARMERSTONE  
'Beresterk voor binnen- en buiten'


Marmerstone is een bijzonder natuurproduct, verkrijgbaar in natuurlijke tinten. Het heeft dezelfde eigenschappen en voordelen van een siergrindvloer, maar het gaat om een grovere korrel. Het product is geschikt voor vormvaste ondervloeren zoals zandcement, beton en tegels. Al dan niet in combinatie met vloerverwarming.

Bij marmerstone vloeren worden gepolijste marmerkorrels van 1-4, 4-8 of 8-12 millimeter dik vermengd met hars. Zo wordt de vloer ijzersterk en slijtvast. Het kan aangebracht worden met of zonder coating (open of gesloten structuur). Het is daardoor een geschikt product voor zowel binnen als buiten.

Pluspunten?

  • Exclusieve uitstraling
  • Sterk en slijtvast
  • Naadloos
  • Geschikt voor vloerverwarming

OPEN STRUCTUUR
Marmerstone met open structuur is ideaal voor buitenvloeren, vanwege de afwatering. Maar ook voor mensen met een stofallergie. Stof dringt zich namelijk in de poriën van de vloer waardoor het zich niet verplaatst. Ook is dit product met open structuur een goede optie bij een trap, vanwege de stroefheid. Bovendien kan het verticaal gesmeerd worden.

GESLOTEN STRUCTUUR
Een marmerstone vloer met een gesloten structuur wordt meestal binnenshuis of kantoren aangebracht. Wij raden particulieren een gesloten systeem aan, omdat dit onderhoudsvriendelijker is dan een marmerstone vloer met open structuur.

NATUURLIJKE UITSTRALING
Dit product is alleen verkrijgbaar in de natuurlijke tinten van marmer, omdat het niet wordt gekleurd zoals siergrind. Daardoor heeft een marmerstone vloer altijd een natuurlijke, naadloze en  exclusieve uitstraling.

ONDERHOUD
Ongeacht de structuur zijn marmerstone vloeren zeer eenvoudig te onderhouden. Een stofzuiger en dweil erover is vaak genoeg. Vloeibare vlekken in een open structuur kunnen het beste verwijderd worden met een harde borstel en lauwwarm water of een sopje met allesreiniger of schoonmaakazijn.

LET OP:
Afhankelijk van de gekozen structuur kan deze vloer in 1 dag (open structuur) of 2 dagen (gesloten structuur) worden aangebracht. Het sealen van de vloer heeft extra tijd nodig om uit te harden.

Onderstaand formulier kunt u gebruiken voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram