PVC
'De sfeer van parket, maar praktischer en voordeliger'

 

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. En niet te vergeten in verschillende prijscategorieën. Dat maakt dat er voor iedereen wel iets tussenzit.

Of u nu kiest voor beton of houtlook, visgraatpatroon, basket, wildverband of recht gelegd; het heeft allemaal z'n eigen charme en uitstraling.

Vispvc Utrecht
Vispvc Utrecht
Overzicht vispvc
Overzicht vispvc
vispvc + trap
vispvc + trap
PVC vloer betonlook kapperszaak 3
PVC vloer betonlook kapperszaak 3
Keuken vispvc 2
Keuken vispvc 2
Kantoor vispvc
Kantoor vispvc

  
 
Pluspunten?

  • De uitstraling van hout
  • Hygiënisch en makkelijk in onderhoud
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duurzaam
  • Ook mogelijk op trappen

 LET OP:

Avalon Vloeren kiest vanwege de kwaliteit en duurzaamheid uitsluitend voor verlijmde PVC. Wij staan niet achter click PVC.

ONDERHOUD
Geknoeid op uw PVC vloer?
Pak de stofzuiger of een vochtige doek en de vloer is zo weer schoon. Zelfs bij hardnekkig vuil zoals vet en wijn. Vuil kan zich moeilijk in voegen verstoppen. Ideaal voor gezinnen, al dan niet met huisdieren.


VLOERVERWARMING
Warmte doorlatend en geluiddempend zijn belangrijke kernwoorden voor deze vloeren. Bij uitstek geschikt in combinatie met vloerverwarming. Het warmte rendementsverlies is met minder dan 1% nihil. Door de geluidsisolerende werking is de vloer bovendien erg stil.

TRAPPEN  
Voor veel mensen is een lelijke trap een doorn in het oog. Traprenovatie is een relatief kleine ingreep waarmee wij uw trap een compleet nieuwe uitstraling kunnen geven. Bijvoorbeeld met PVC voor een strakke afwerking.

ZEER STERK
Het materieel is zeer slijtvast en heeft een lange levensduur. Dit is een groot voordeel ten opzichte van laminaat, parket en vinyl. Het is ook een geliefde keuze in bedrijfspanden en winkels.

Egaliseren:
Houd er rekening mee dat bij een verlijmde PVC vloer de ondergrond altijd geëgaliseerd moet worden (minstens 3 millimeter dik). U kunt dit uitbesteden, maar wij doen dit liever zelf. Anders moeten wij een vloer leggen over de ondergrond van iemand anders. In dat geval zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele problemen zoals hoogteverschillen.

Klik hier voor meer informatie over egaliseren.

Onderstaand formulier kunt u gebruiken voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram