SIERGRIND 
'Natuursteen voor binnen en buiten'


Siergrindvloeren zijn ijzersterk en geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Voor zowel binnen als buiten, al dan niet in combinatie met vloerverwarming. Met het juiste onderhoud kan deze vloer tientallen jaren mee.

Siergrind bestaat uit korreltjes natuursteen, vermengd met epoxy kunsthars. Verkrijgbaar in tal van kleurencombinaties, verschillende korrelgrootte en met of zonder coating (dichte of open structuur).

LET OP:
Afhankelijk van de gekozen structuur kan deze vloer in 1 dag
(open structuur) of 2 dagen
(gesloten structuur) worden aangebracht.
Het sealen van de vloer heeft extra tijd nodig om uit te harden.

Pluspunten?

  • Sterk
  • Veel mogelijkheden
  • Voor binnen én buiten
  • Geschikt voor vloerverwarming

OPEN STRUCTUUR
Een grindvloer met open structuur is ideaal voor buitenvloeren, vanwege de afwatering. Maar ook voor mensen met een stofallergie. Stof dringt zich namelijk in de poriën van de vloer waardoor het zich niet verplaatst. Ook is deze structuur een goede optie bij een trap, omdat dit stroever is dan een gesloten structuur.
Bovendien kan het product verticaal gesmeerd worden.

GESLOTEN STRUCTUUR
Een siergrindvloer met een gesloten structuur wordt meestal binnenshuis of kantoren aangebracht. Wij raden particulieren aan voor een gesloten systeem te kiezen, omdat dit onderhoudsvriendelijker is dan een siergrindvloer met een open structuur.

VOOR ELK WAT WILS
Siergrind is niet alleen in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook in tal van korrelgroottes. Dat maakt dat de vloer ontelbaar veel mogelijkheden heeft. Van industrieel en modern, tot landelijk en klassiek. U kunt ook een afbeelding of logo in de vloer laten aanbrengen.

ONDERHOUD
Siergrindvloeren zijn, ongeacht de structuur, zeer eenvoudig te onderhouden. Een stofzuiger en dweil erover is vaak genoeg. Vloeibare vlekken in een open structuur kunnen het beste verwijderd worden met een harde borstel en lauwwarm water of een sopje met allesreiniger of schoonmaakazijn.

Onderstaand formulier kunt u gebruiken voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram