TROFFELVLOER
'Naadloos en ijzersterk'


Wie zoekt naar een zeer krasbestendige, sterke en makkelijk te onderhouden vloer zit met troffel (mortel) goed. Een uniek en naadloos product, dat met de hand wordt gesmeerd.

Een troffelvloer bestaat uit fijngemalen grind dat wordt vermengd met epoxy. Deze kunsthars maakt de vloer hard. Troffel wordt gesmeerd over zowel vlakke als minder vlakke ondervloeren. Het product moet beslist worden aangebracht door een vakman.  

LET OP:
Houd er rekening mee
dat het aanbrengen
van deze vloer, inclusief
droogtijd, circa 5 dagen
in beslag neemt.

Pluspunten:

  • Sterk en stootvast
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterdicht
  • Hygiënisch en makkelijk in onderhoud

VEEL KEUZE
In troffelvloeren zijn tal van kleurencombinaties mogelijk. Van een moderne, industriële uitstraling tot een warme, landelijke sfeer. Er kan ook een logo of afbeelding in aangebracht worden.

ONDERHOUD
Een troffelvloer is zeer eenvoudig te reinigen met een stofzuiger en sopje van schoonmaakazijn. Door de antistatische eigenschap is stof bovendien makkelijk weg te halen.

VLOERVERWARMING
Troffelvloeren zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Troffel is een goede warmtegeleider en zorgt voor een optimaal rendement.

NATTE RUIMTES
Deze vloer is zeer geschikt voor natte ruimtes zoals keukens, badkamers en toiletten, vanwege de vloeistofdichte coating/sealing. Er kan afschot in aangebracht worden zodat water kan weglopen.

Onderstaand formulier kunt u gebruiken voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.  
 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram